Hou je gebak in de vitrine zo koud mogelijk met een koelplaat 

Heb je een bedrijf dat koude producten verkoopt? Maar is het niet altijd mogelijk om je koelkast mee te nemen? Zeker wanneer je bijvoorbeeld op een festival of in een kraampje spullen wil verkopen, is het belangrijk dat je spullen gekoeld blijven. Je wilt namelijk je klanten gekoelde producten kunnen bieden. Zeker wanneer het een warme dag is, wil je dit kunnen aanbieden. Hierdoor kan het namelijk zijn dat je je onderscheid van je concurrenten. Wil je weten hoe je je producten zo gekoeld mogelijk kan houden? Gebruik dan een koelplaat.

Lekker koel die koelplaat 

Wanneer je op de markt staat of bijvoorbeeld een festival is het belangrijk dat je de producten die je aanbiedt gekoeld kan houden. Dit kun je doen door bijvoorbeeld gebruik te maken van koelplaten. Een koelplaat is een plaat waaronder cool packs geplaatst kunnen worden die de plaat koelen. Door het gebruik van koelplaten zorg je ervoor dat je producten goed gekoeld worden. Met koelplaten zal je dus koude drankjes kunnen aanbieden op een plaats waar geen elektriciteit is. Een koelplaat kan je helpen op een festival, maar ook op een evenement als bijvoorbeeld een marathon. Hierdoor kun je de lopers met koelplaten een koude slok aanbieden. Dat zorgt ervoor dat een hardloper het met koelplaten niet alleen genoeg hydratatie krijgt, maar juist ook voor verkoeling. Een koelplaat kan je hierbij goed helpen. 

Ook eten met koelplaten

Wil je graag op de markt ook je gebak aanbieden? Dat kan! Een koelplaat kan je ook bij helpen. De koelplaten zou er niet alleen voor zorgen dat je taarten lekker gekoeld blijven, maar ook dat ze langer houdbaar en goed blijven. Wanneer een taart namelijk de hele dag in de zon zal staan, zal hij in de middag niet meer verkocht kunnen worden. Dat is natuurlijk heel erg zonde. Niet alleen van je bedrijf, maar ook voor de klanten. Zonder koelplaten kun je namelijk veel minder kunnen bieden dan 3 met koelplaat. Daarnaast zorg je er met de koelplaten ook nog eens voor dat ze op een warme dag kunnen genieten van een gekoeld gebakje. 

Niet alleen buiten, maar ook binnen koelplaten

Heb je bijvoorbeeld een kleine vitrine nodig bij je kassa om je gebakje aan te bieden? Dan kun je naast koelelementen ook gebruik maken van koelplaten. De koelplaten zullen er dan voor zorgen dat je klanten je producten kunnen zien en kunnen uitkiezen zonder dat het product te warm is. Ook kunnen ze dan direct het product uit de vitrine pakken en hoef jij het niet uit de koelkast te halen. 

De koelplaat kun je dus zowel binnen als buiten voor niet alleen je zaak, maar ook privé gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld een verjaardag hebt, wil je niet continu heen en weer naar de koelkast in de schuur moeten lopen. Met een koelplaat kunnen je gasten kiezen en direct van een lekker gebakje smullen. Dit zorgt voor jou ervoor dat je minder vaak heen en weer hoeft te lopen en je gasten kunnen direct genieten van hun lekkere gebakje. 

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close