Een carport veranda: veilig voor je auto

Een carport veranda is bewezen effectief tegen autodiefstal. Gemiddeld worden auto’s dus minder gestolen wanneer ze geparkeerd staan onder een carport. Dit is logisch omdat een autodief erg dicht in de buurt van de woning moet komen om bij de auto te komen. Daarom is een carport veranda een prettige toevoeging aan de woning. De auto staat droog en veilig en je hoeft nooit meer te zoeken naar waar je de auto hebt geparkeerd. Een carport veranda zorgt er daarnaast ook voor dat de woning een luxe uitstraling krijgt en dat de waarde van de woning omhoog gaat. Dat is nog eens mooi meegenomen.

Beter voor de auto

Naast dat de auto veiliger staat onder een carport veranda zorgt het er ook voor dat het beter is voor de auto. De auto is beschermd tegen alle weersomstandigheden doordat het onder een afdak staat. Hierdoor hoef je de auto minder vaak schoon te maken en is de auto beschermd bij zware hagel of storm. Mochten er takken van de bomen waaien, dan komen die op de overkapping terecht en niet op de auto. Daarnaast hoef je met een carport ook nooit meer ijs van de ramen te krabben. De fiets en de scooter blijven ook droog onder de overkapping. Zo hoef je voor je de deur uitgaat niet eens de zadels droog te maken. Ook de fiets en scooter wordt minder snel gestolen wanneer deze veilig onder een carport veranda staan.

Stel zelf de carport veranda samen

Niet iedere woning is hetzelfde en daarom kun je de veranda aanpassen naar jouw wensen. Zo kun je kiezen of je een veranda wil laten plaatsen voor één auto of twee. Of je een schuin dak of een plat dak wil en welk soort dekbekleding je wenst. Ook is het mogelijk om een glazen schuifdeur aan de carport veranda toe te voegen. Op die manier bescherm je de auto, fietsen en scooter meteen af waardoor het fungeert als een extra garage. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Ook kun je ervoor kiezen om zelf de carport te monteren met de bijgeleverde instructies en schroeven of dat een monteur langskomt om de carport op te bouwen.

Een extra opbergruimte dankzij de carport veranda

Een carport is ook handig om extra spullen op te bergen waarvan je niet wil dat deze buiten staan. Zo kun je bijvoorbeeld andere kleine voertuigen kwijt onder de carport maar ook dozen, gereedschap, tuinspullen en de grasmaaier. Zo bespaar je ruimte binnen de woning en staat alles droog en veilig onder de carport en hoef je geen garage te laten plaatsen of een extra opbergruimte te creëren. 

Carport veranda: een duurzame oplossing

Een carport veranda is een duurzame oplossing voor de woning en het zorgt ervoor dat de woning in prijs stijgt. Daarnaast is het een goedkopere oplossing dan het laten plaatsen van een garage. Voor het plaatsen van een carport is geen vergunning nodig en kun je, zolang het de buren niet in de weg staat, gewoon bij de woning laten plaatsen. Een carport gaat jarenlang mee en zal niet verroesten in de regen. Ook zal de auto langer meegaan omdat deze beschermd en veilig staat onder de overkapping. Daarom is een carport veranda een goede investering waar je veel profijt van kunt hebben.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close