Enorm veel keuze uit deurklinken

Een deur is pas af als deze mooi geschilderd, gelakt of gebeitst is, maar de deurklink maakt het werk pas helemaal af. Als je op zoek gaat naar mooie deurklinken kom je tot de ontdekking dat er enorm veel keuze is. Je hebt keuze uit de materialen waar het deurbeslag van is gemaakt, maar je hebt ook keuze uit verschillende kleuren, afmetingen en stijlen. En dan heb je ook nog keuze uit producten die voor binnen of buiten of voor zowel binnen als buiten geschikt zijn. Kortom, je kunt er aardig in verdwalen. Daarom vertellen we in onze blog meer over deze producten en waar je op moet letten als je ze wil kopen. 

Deurklinken mag je niet onderschatten

Hoe vaak sta je stil bij een deurklink? Hoe goed die werkt en hoe mooi die is? Eigenlijk ga je er pas mee aan de slag op het moment dat het nodig is. Denk dan bijvoorbeeld als je een nieuw huis hebt gekocht of wanneer je het huis te koop zet. Wist je dat je huis meer waard kan worden als je bijvoorbeeld eenheid aanbrengt? Als alle deurklinken in en rondom het huis hetzelfde zijn en ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit zijn, kan dat voor meer rust en ongetwijfeld voor een hogere waardering van een makelaar zorgen. Dus gaat het huis de verkoop in? Of wil je afdingen op de prijs van een huis? Kijk dan eens goed naar het deurbeslag!

Het deurbeslag afstemmen op de stijl van het huis

Een gloednieuw pand of een woning uit de jaren ‘30 vraagt om een andere aanpak als we het hebben over deurklinken. Ze zijn in uiteenlopende stijlen verkrijgbaar. Denk aan moderne, klassieke en robuuste modellen en het klinkt vrij logisch dat modern deurbeslag minder goed tot zijn recht komt bij een klassieke woning. Andersom geldt dat net zo. Bij een moderne woning is een klassieke deurklink niet de beste keuze die je kunt maken. Dus het vergt wel een beetje tijd om op zoek te gaan naar het beste deurbeslag voor het pand of de woning. En dan hebben het nog niet gehad over de verschillende kleuren en de kwaliteiten.

Deurklinken in verschillende maten en kleuren

Deurbeslag kun je in verschillende maten en kleuren kopen. Zwarte, zilver- en zelfs goudkleurige deurklinken zien we het vaakst terug, maar ook glanzend of geborsteld nikkel is iets dat steeds vaker wordt gekozen. Zo heb je dus wel wat keuze uit verschillende uitvoeringen. Vaak gaat een bepaalde uitvoering ook gepaard met een stijl. Zo zijn zwart en zilver deurbeslag populaire keuzes bij moderne woningen en een modern interieur. Uiteraard speelt de afmeting ook een rol. Een robuuste deurklink kan mooi zijn, maar moet wel bij de rest van het huis passen. Je zou eventueel ook kunnen kiezen voor deurbeslag met schild. Dan heb je sloten en rozetten in dezelfde stijl als de deurklink. Ideaal voor een badkamer of voor een toilet. Of zelfs de voordeur! Ben je geen liefhebber van de traditionele deurklink? Dan zou je eventueel ook nog kunnen kiezen voor een vaste of draaiende deurknop. 

De mooiste deurbeslag bestellen doe je bij Mooi Deurbeslag.

 

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close